Ko veruje u vas, više od vas samih?!

Ko veruje u vas, više od vas samih?!

„U životu nam je najpotrebniji onaj ko će nas pokrenuti da uradimo ono za šta smo sposobni.”Ralph W. Emerson

Setite se na trenutak jedne odrasle osobe iz detinjstva koja nije živela sa vama i koja je toliko verovala u vas, podržavala vas, sa ljubavlju i poštovanjem se odnosila prema vama… Neko pored koga ste se osećali važno, ravnopravno, uvaženo, posebno, sigurno, vredno… Kakav je osećaj? Divan, zar ne?
Slavica Squire, potpredsednik European Coaching Association (ECA) i Master Coach je na trenutak vratila u najlepša vremena naše polaznike Coaching Starter-a i metaforom približila poziv Coach-a, osobe koja više veruje u vas nego vi sami, osobe koja ume da sluša srcem, koja je tu samo za vas da vas podrži i ohrabri da probudite vaše resurse i iskoristite ih, neko sa kim pretvarate prepreke u izazove, kreirate život kakav želite usmereni na cilj i rešenja, svesni da imate pravo na uspeh, sreću, ljubav.

„Pametan čovek zna odgovore a mudar prava pitanja.”

I upravo dva dana praktičnog, sadržajnog i interaktivnog treninga su protekla u divnoj atmosferi gde su se naši polaznici upoznali sa coachingom iz prve ruke uz podršku Slavice Squire i njenog tima.
Ovo je drugi po redu Coaching Starter, prvi i obavezni modul Professional Coaching edukacije za koga je interesovanje bilo veliko a iskustvo kroz koje su prošli naši polaznici korisno, informativno i osveščujuće.
Pored osnove coachinga, naši polaznici su naučilu razliku između coachinga, mentoringa, konsaltinga i terapije, prošli su kroz coaching proces i demonstraciju coaching sesije, dobili set alata i tehnika koje mogu da primene odmah i unaprede posao koji rade, kao i svoje privatne i profesionalne odnose.
Svi polaznici su sa Coaching Starter treninga otišli sa puno novih korisnih znanja, a neki i sa novim idejama za sopstvenu budućnost, zainteresovani da nastave svoje putovanje na našoj Professional Coaching edukaciji noseći u srcu osobu svog detinjstva ispunjeni nadom i željom da i oni jednog dana budu nekom baš ta osoba…

„Krenite tamo gde nema puta i ostavite za sobom trag…”

Bez obzira da li želite da coaching postane vaša profesija ili želite da naučite veštine coachinga kako bi oplemenili svoj i život vaših najbližih, ne postoji bolje mesto za učenje, rast i razvoj od Coaching Akademije. Obezbedite svoje mesto i upoznajte se sa majstorijom i korisnošću coachinga.

Ovladajte i jedinstvenim coaching konceptom koji je kreirala Slavica Squire – Power Life Design, i upotpunite svoju coaching praksu ili iskoristite ovaj trening kako biste kreirali, na specifičan način, svoju budućnost koju ćete početi da živite već posle treninga!

Rezervišite mesto putem maila office@coachingakademija.com ili na broj 064/6451 400.


Prijavi se danas!