Kako kod vas stoje stvari?

Kako kod vas stoje stvari?

Da li ste možda razmišljali koliko odluka dnevno donosimo? Počev od onih naizgled bezazlenih: jutarnjeg buđenja da li da izađemo iz kreveta ili pritisnemo dugme na alarmu za još nekih 10 – tak minuta? Šta ćemo obući, doručkovati do onih kad se nađemo na raskrnici bilo da se radi o našoj karijeri, odnosima sa drugim ljudima – partnerom, porodicom, prijateljima, saradnicima…

I tako svaki dan… Stotine odluka dnevno a nekih skoro da i nismo svesni. Radimo ih po nekoj automatici sve dok ne naiđemo na one odluke koje su izazov za nas jer od odluke koju treba da donesemo zavise svi dalji koraci na putu ka našem cilju. Jer odlučivanje je jedan od najvažnijih sastojaka za uspeh…

Upravo ovom temom su se bavili naši polaznici na trodnevnom interaktivnom Workshop-u Decision Making sa našim gost trenerom fascinantnim, jednim od prvih NLP trenera Charles Faulkner-om koji je svetski priznat i najtraženiji Coach iz oblasti donošenja odluka.

Kako ste odlučili da dođete na ovaj trening? – je pitanje koje je Charles Faulkner uputio našim polaznicima.

Možda emocionalno? Ili možda zbog mene? Ili imate visoke kriterijume u učenju jer učenje ima veliku vrednost za vas? Možda očekujete neki rezultat koji je vezan za Vašu budućnost? Ili verujete da treba da se potrudite oko stvari koje vrede?
… Jer odluka je proces a ne samo jedna stvar. To je sistem koji ima strukturu… Ne morate kontrolisati ceo proces da biste upravljali njime… Nađite razliku koja čini razliku.
– nastavio je Charles i sa puno podrške, strpljenja i ljubavi poveo naše polaznike u svet donošenja odluka…

Puno se radilo, učilo i vežbalo na ovom jedinstvenom Workshop-u na kome su naši polaznici poneli znanja i tehnike kako da reše poteškoće na koje nailaze prilikom donošenja odluka bilo da se radi o dvoumljenju ili je nekada prosto nemoguće odlučiti se ili se možda kaju nakon odabira a nekad moraju ili su primorani da donesu odluku… A možda su kriterijumi po kojima donose odluku neprikladni ili je nedostatak u prioritetima a možda je vreme suviše kratko u odnosu na promenu.

Takođe su naučili i efikasne strategije za donošenje odluka, kako da prepoznaju i promene strategiju koja im nije više korisna i stvore nove opcija prilikom donošenja odluka, da prepoznaju i promene obrasce koji mu nisu korisni, kada je dobro osloniti se na racio, a kada na intuiciju, šta je sve važno da se uzme u obzir kada se donosi odluka, kako se donose odluke samostalno i u timu.

Naši polaznici su održavali dobru atmosferu radeći i integrišući nove veštine, šireći svoj potencijal, podižući nivo donošenja odluka na nivo majstorstva uz podršku maestralnog Charles Faulkner-a.

Za svakog coach-a, rukovodioca, menadžera, roditelja, supružnika, je od izuzetne važnosti i vrednosti da razume taj proces koji direktno utiče na kvalitet života kako poslovnog tako i privatnog.

Jer naš sistem za donošenje odluka je dizajniran tako kako bi nas stalno podsticao da nastavimo da se krećemo. Pa zašto se onda ne bi kretali u pravcu uspeha!

Kako kod vas stoje stvari? Očekujete li neki rezultat vezan za vašu budućnost? Imate li visoke kriterijume? Verujete li da je vreme da se potrudite oko stvari koji su vredne za vas? Znate li da jedan mali korak na duže staze može napraviti velike promene?

Prihvatite podršku naših iskusnih i profesionalnih Coach-eva, donesite odluku koja će u vaš život uneti radost i prosperitetu. Zakažite svoj individualni razgovor sa njima već danas putem maila office@coachingakademija.com ili putem telefona na 064/6451 400.

Krećite se u pravcu uspeha!

Dobro nam došli!


Prijavi se danas!