Kako da razmrsite komplikovane međuljudske odnose?

Kako da razmrsite komplikovane međuljudske odnose?

Da li ste nekada osećali napetost u atmosferi na poslu, a da niste znali ni zašto je prisutna, ni kako da je rešite? Da li stalno upadate u iste konflikte sa pojedinim članovima porodice, a da ni sami ne znate zašto? Jeste li se nekad zapitali šta međuljudske odnose čini tako kompleksnim?

Odgovori na ova pitanja su tema izvanredno korisne radionice na temu “Sagledajte dinamiku sistema” koju je Slavica Squire održala u prepunoj učionici našeg inspirativnog prostora na Novom Beogradu. Reč je o uvodu u najefikasniji model ličnog preporoda koji je razvio psiholog, psihoterapeut, naučni istraživač i NLP Trener, Lukas Derks iz Holandije, koji je sertifikovao Slavicu Squire i nakon dugogodišnje saradnje je ovlastio da drži trening Unutrašnja igra zasnovan na njegovim otkrićima.

Ova radionica pomogla je polaznicima da razjasne mnoge nedoumice kada je reč o međuljudskim odnosima u kompanijama, timovima, porodicama ili bilo kojim drugim zajednicama ljudi.

Oni su se upoznali sa osnovnim parametrima svakog društvenog sistema i osnovnim uzrocima disbalansa koji mogu da unište celu firmu, pokvari komunikaciju među ukućanima i uopšte poremete međuljudske odnose u bilo kojoj zajednici.

Kroz integrativni sistemski pristup i konkretne načine i metode, polaznici su dobili uvid u srž mogućih rešenja i ključne odgovore za napredak njih samih i sistema čiji su deo. Uz Slavicino iskusno vođenje, sagledali su unutrašnju strukturu problema koji ih muče i učinili ih vidljvim, što je korak koji je od neprocenjive važnosti za usklađivanje složenih ličnih, međuljudskih i organizacionih odnosa. Takođe, kroz zanimljivu vežbu dobili su priliku da pronađu nove resurse, rešenja i mogućnosti delovanja u cilju unapređenja odnosa sa ljudima koji su vam važni.

Ova radionica bila je namenjena polaznicima Coaching Akademije, NLP Practitioner-a, NLP Mastera, ali i iskusnim coach-evima i NLP trenerima.

Naša misija je da vas podržimo, ohrabrimo i pružimo neophodna znanja, tehnike i alate, kako biste živeli život kakav želite i zaslužujete. Ako biste želeli da krenete putem uspeha i ličnog razvoja, pošaljite nam mejl na office@coachingakademija.com ili nas pozovite na 064 64 51 391. Uvek smo tu za vas!


Prijavi se danas!