Instant rešenje za odnose

Instant rešenje za odnose

Menjaj svoj unutrašnji svet i promeni svet oko sebe.

09.05. u 18h Coaching Akademija & NLP Institut Slavica Squire

Ukoliko imate zamršene odnose na poslu ili na privatnom planu … teško vam je da sagledate šta vaše odnose sa dragim ljudima čini kompleksnim i želite da ih unapredite … želite da izgradite pozitivnu sliku o sebi … imate neki cilj koji se još nije ostvario … ili osećate konstantnu iscrpljenost … ili želite da napredujete, usvojite nove veštine i postanete još uticajniji … onda ste spremni da ovladate najefikasnijim modelom ličnog preporoda.

O čemu se zapravo radi?

Najefikasniji model ličnog preporoda bazira se na imaginarnim sistemskim konstelacijama i NLP-u a kojeg je razvio, psiholog, psihoterapeut, naučni istraživač i NLP Trener, Lukas Derks iz Holandije, koji je sertifikovao Slavicu Squire i ovlastio je da drži ovaj trening, nakon višegodišnjeg rada sa njim. Kroz ovaj model imate priliku da menjajući svoj unutrašnji svet menjate svet oko sebe. Naučno je potvrđen kao izuzetno efikasan model za odnose prema vama samima i prema drugim ljudima. Zato, posetite fenomenalnu radionicu koja predstavlja i praktičan uvod za dvodnevni trening Unutrašnja Igra na kojem se dva dana podrobno bavite usvajanjem ovog efikasnog modela i razrešavanju najkompleksnijih odnosa.

Ovaj model vam donosi:

  • unapređenje bilo kog tipa međuljudskih odnosa, poslovnih i privatnih;
  • rešavanje svih vrsta problema u odnosima između individua i grupa;
  • stvaranje pozitivne slike o sebi;
  • podizanje samopouzdanja.

Na radinoci vas očekuje praktična demonstracija kako i vi lično možete da izvedete ovaj efikasan model odmah i primenite ga u svom životu. Bavićemo se temom kako da razvijete pozitivnu sliku o sebi i da povećate samopouzdanje, samopoštovanje i kao takvi ostvarite sve što želite.

Svrha ove radionice je da ovladate izuzetno delotvornom metodom koja u veoma kratkom vremenu omogućava da dobijete uvid u samu srž problema, pitanja i uvidite moguća rešenja i odgovore.

Kome je namenjena ova večetnja radionica?

  • svima koji imaju neke zamršene odnose koje žele da razreše i poboljšaju;
  • ljudima koji se bave coachingom i žele da unaprede svoj portfolio sistemskim znanjem;
  • onima koji žele da svoje samopouzdanje podignu na najviši nivo;
  • koji imaju cilj koji im se ne ostvaruje;
  • ljudima koji žele da pronađu svoje pravo mesto u sistemu;
  • Radoznalima…

Trener:

Slavica Squire osnivač NLP Instituta i Coaching Akademije prvih na ovim prostorima. Uspešna preduzetnica, omiljeni trener, vrhunski business coach…

Vreme i mesto:

09.05. u 18h u prostorijama Coaching Akademije i NLP Instituta na Novom Beogradu u poslovnom centru GRAWE, Bulevar Mihaila Pupina 115 E, treći sprat.

Rezervacija mesta:

Rezervacija se vrši uplatom kotizacije od 2000 dinara. Broj mesta je ograničen, a prijave možete izvršiti preko office@coachingakademija.com.

Dobro nam došli!


Prijavi se danas!