Haštagom do premium edukacije

Haštagom do premium edukacije

Polaznici naše Coaching Akademije, pored izvanredne edukacije, imaju privilegiju da mogu dobiti vredne nagrade. Za to je potrebno da na socijalnim mrežama haštaguju neku misao ili sliku sa treninga. Onaj ko dobije najviše lajkova, kao nagradu može da izabere jedan od naših premium modula za profesionalnu coaching edukaciju, koju drže gostujući treneri svetskog glasa.

Marina Prebeg i Tamara Baroš su na prvom modulu Professional Coaching edukacije imale najviše lajkova i približno isto, pa smo im obema dodelili nagradu. Obe su izabrale Generative Coaching kod Stephena Gilligana, koji je nedavno održan i bio je spektakularan. A upravo na toj edukaciji je Minja Milošević, producent radio Lagune i NLP Master, tagovala prekrasnu misao i sliku, koja je imala daleko više lajkova od svih ostalih i ona je dobitnik sledeće nagrade.

Ostaje joj samo nevolja da se odluči koji od premium modula želi da pohađa:

  • Influential Presentations“ – 26, 27, 28. jun 2015 – workshop Charles Faulknera, svetskog autoriteta u Business Coaching-u i majstora prezentacije!
  • Matrix of Change“ – 25, 26, 27. septembar 2015 – workshop Bernd Iserta, začetnika integrativnog coaching-a i žačetnika najvećeg edukativnog instituta nemačkog govornog područja koji već 30 godina uspešno radi po celom svetu.

Pridružite se dobitnicima nagrada!

Prijavite se za workshop „Influential Presentations“ – Charles Faulknera!

e-mail: milana@nlpinstitut.com

ili na tel: 064 6451 398

Učite, napredujte, haštagujte, osvojite!

Dobrodošli na #NLPINSTITUT !


Prijavi se danas!