Druga prijava GRATIS: iskoristite našu osmomartovsku ponudu

Druga prijava GRATIS: iskoristite našu osmomartovsku ponudu

8. mart je savršena prilika za darivanje od srca – ovog puta oduševite poklonom: poklonite uspeh nekome vama dragom ili ga poklonite sebi. A to će vam biti lako, jer smo povodom 8. marta za vas pripremili izuzetnu akciju koja vam pruža priliku da umesto jednog mesta na NLP Starteru, po regularnoj ceni od 188 eura, dobijete ili još jedno mesto ili još jedan trening, GRATIS.

To znači da na NLP Starter možete doći zajedno sa vama dragom osobom (partnerom, prijateljicom, koleginicom, sestrom…) Ili možete nagraditi sebe tako što ćete svoje gratis mesto iskoristiti za još jedan fenomenalan i koristan trening sa Slavicom Squire – Coaching Starter. To je ukupno četiri dana fantastične edukacije sa našim najpriznatijim trenerom i coachem po ceni jednog.

Ovog proleća prvi put imamo u programu i NLP Starter i Coaching Starter, a oba treninga održaće Slavica Squire, prvi i licencirani NLP Trainer i Coach u Srbiji i potpredsednik European Coaching Association – ECA.
Omogućite sebi ili nekome vama dragom bogatiji i uspešniji život. Za ovaj Dan žena darujte praktične i isprobane tehnike koje daju trajne pozitivne rezultate, korisna znanja i veštine primenjive u svakodnevnom životu, koje svakom polazniku starter treninga omogućavaju da dostigne svoj maksimum i živi ispunjen život po sopstvenim merilima.

Za sve informacije pišite nam na milana@nlpinstitut.com ili nas pozovite na broj 064 64 51 398. Broj mesta je ograničen, prijavite nam se što pre da vam rezervišemo mesto.


Prijavi se danas!