Coaching radionice

Coaching radionice

Kada smo vas prošle nedelje upitali: „Jeste li spremni da se upoznate sa coachingom – licem u lice?“ nismo ni znali koliko je veliko interesovanje za profesionalnu coaching edukaciju.

Prijavio nam se veliki broj zainteresovanih i radili smo dve radionice sa po više od sto polaznika. Bilo je divno, atmosfera je bila odlična, a vi ste imali priliku da skustveno prodjete kroz coaching proces i pokrenete željene promene uz podršku Slavice Squire (Vice President by ECA) koja ima najduže iskustvo kao profesionalni coach na našim prostorima.

Pogledajte na našoj facebook stranici slike i osetite atmosferu:

Prepodnevna coaching radionica br. 1

Popodnevna coaching radionica br. 2

a sve vas zainteresovane koji niste stigli da na vreme rezervišete mesto, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo planirali još jednu radionicu 11.03. u periodu od 18.30 – 21.30h. Da biste se upoznali sa coaching edukacijom i coaching procesom uopšte, kao i sa njegovim dejstvom, pozivamo vas sada da se prijavite na besplatnu radionicu koju smo pripremili za vas. To je još jedna odlična prilika da saznate šta je profesionalni coaching i da lično iskusite kako može da vas podrži na putu ostvarenja ciljeva.

U našu Coaching Akademiju, prvu na ovim prostorima, u kojoj se edukuju profesionalni coachevi još od 2008., ove godine unosimo novine po preporuci i pod pokroviteljstvom Evropske Coaching Asocijacije ECA. Naš novi program, koji je akreditovan od ECA, je sveobuhvatan i ne zahteva određeno predznanje, jer Vas od samog početka vodi kroz proces edukacije tokom koje stičete sva potrebna znanja, veštine i iskustva kako bi ste postali profesionalni Coach. Nakon završene edukacije dobijate sertifikat sa kojim možete da aplicirate za licencu kod ECA.

Ukoliko primećujete da sa lakoćom ostvarujete pozitivan uticaj i voleli biste da svoje prirodne talente i potencijale pretočite u profesiju koja Vam omogućava da druge uspešno vodite kroz promene, Profesionalni Coach je prava edukacija za Vas!
Bilo da ste rukovodilac, menadžer, roditelj, sportista, prijatelj ili saradnik, okruženi ste ljudima i imate priliku da pozitivno utičete na njihov lični razvoj i uspeh u karijeri, edukacija na NLP Instititutu omogućuje Vam da postanete profesionalni Coach u oblasti koja Vas zanima i kroz izvrsna znanja i alate unapređujete sebe i ljude oko sebe.

Na NLP Institutu nudimo vrhunski kvalitet edukacije koji je kao takav samo kod nas dostupan, sa trenerima koji su širom sveta poznati i gde Coach-evima dajemo trajnu mogućnost za profesionalnu podršku.

Dodjite da isprobate, upoznate se i informišete. Broj mesta je ograničen zato su prijave obavezne na milana@nlpinstitut.com ili 064 64 51 398.


Prijavi se danas!