Charles Faulkner

charles-faulknerCharles je internacionalni ekspert za modelovanje znanja i performansi izuzetnih pojedinaca, timova i organizacija. Način na koji on radi je, ustvari, praktična primena istraživanja iz oblasti kognitivne neuronauke i lingvistike čijim korišćenjem stvara modele izvrsnosti koji imaju primenu u donošenju odluka, vršenju uticaja i pregovaranju. Posebnu pažnju posvetio je modelovanju izvrsnih finansijskih stručnjaka i uspešnih svetskih market wizard-a u poslovanju i donošenju odluka, od  lidera iz Silikonske doline, Fortune 50 rukovodilaca do ljudi koji poseduju veliko lično bogatsvo.

Njegova strast je da otkrije i pokaže kako naš svakodnevni jezik oblikuje ono što mislimo, odluke koje donosimo, zašto je važno da se time bavimo i na koji način možemo to i da činimo. Njegova specijalnost je rad sa submodalitetima, odnos prema novcu, ličnim metaforama, brzom donošenju odluka, nesvesnim umom i veštinama fascinantne prezentacije. Kao svetski priznat Coach, postiže fenomenalne rezultate radeći u oblasti biznisa.

Direktor i vlasnik Influential Communications, Inc. kompanije, Chicago, USA, je jedan od prvih NLP trenera, izuzetno cenjen u oblasti biznisa i finansija i poznat kao Coach, motivator i konsultant. Učio je NLP od samih začetnika, što je dalo pečat njegovoj jedinstvenoj metodologiji.

Charles je autor Metaphors of IdentitySubmodalities: An Inside View of Your Mind, Worlds Within a Word, The Essence of Intuition, The Mythic Wheel of Life, Creating Irresistible Influence with NLPco-autor of NLP In Action  i NLP:The New Technology of Achievement i Success Mastery with NLP. U praksi je svoju ekspertizu u modelovanju koristio da internacionalno doprinese razvoju strategija uspeha i u brojnim finansijskim publikacijama (The New Market Wizards,  The Inner Game of Trading, The Intuitive Trader, Trend Following ) je predstavljen  i poznat po svom radu sa trgovcima, menadžerima fondova i donosiocima odluka uopšte.

Rado dolazi u Srbiju i već duži niz godina ima uspešnu saradnju sa NLP Institutom. Ove jeseni gostuje na redovnoj edukaciji NLP Master, i ukazao je čast NLP Institutu time što će održati workshop Decision Making u veoma malom krugu polaznika, kao i individualne coaching sesije za sve one koji žele da naprave fascinantne poslovne rezultate, što je posebna blagodet za sve polaznike koji iskoriste ovu priliku.