Site icon Coaching Akademija

Podrška bez osude

Proteklog vikenda održan je drugi modul Coaching Professional edukacije na kojoj su naši polaznici imali priliku da dublje proniknu u jednu od najplemenitijih veština današnjice.

Ovog puta, uz brižljivo vođenje našeg iskusnog NLP trenera i coach-a Dragoljuba Matića – Profe, učili su kako mogu da budu dobra podrška drugima.

Naučili su kako mogu da se oslobode od osude drugih i budu pažljivi slušaoci spremni da pomognu. Učili su i kako da koriste jedan od najmoćnijih coaching alata – točak života – kako bi svojim klijentima, bližnjima ali i samima sebi pomogli da unaprede svoj život.

Takođe, svako od njih prošao li su kroz coaching sesiju i kao coach i kao klijent i kao posmatrač samog coaching procesa.

Na Coaching Akademiji vi postajete model izvrsnosti i kao takvi inspirišete druge na sreću: svoju decu, porodicu, prijatelje, saradnike, kolege ili klijente.

Ako biste želeli da unapredite sebe, svoje komunikacione sposobnosti, popravite odnos sa bližnjima ili možda odaberete coaching kao svoj životni poziv, Coaching Professional je prava edukacija za vas. Više o njoj pročitajte OVDE.

Exit mobile version